Best Practices for Designing Efficient Tableau Workbooks – Tableau 10 Edition

Best Practices for Designing Efficient Tableau Workbooks

Jouw data inzichten gedijen helaas niet op ongeduld. Als jouw dashboards niet snel en efficiënt genoeg inladen, zullen gebruikers minder geneigd zijn om er werkelijk gebruik van te maken. Het succes van jouw dashboard is daarom grotendeels afhankelijk van performance.

10 Best Practices for Building Effective Dashboards - Infotopics Tableau Gold Partner

Dit whitepaper (Engels) is een uitgebreide en complete gids bij het ontwikkelen van efficiënte en snelle workbooks in Tableau. Hoewel er geen wondermiddel bestaat tegen slecht-presterende workbooks, laat dit whitepaper zien dat dat jij met een aantal eenvoudige checks en aanpassingen de performance van jouw workbook kan verbeteren.

Lees dit whitepaper en ontdek:

  • Hoe jij lange queries kan verklaren met de performance recorder.
  • Welk niveau (Database, Tableau Server of Tableau Desktop) jouw dashboard vertraagd.
  • Welke design keuzes de laadsnelheid van jouw dashboard doen verhogen.
  • Tips & Tricks bij het verbeteren van dashboard en workbook performance.
Download whitepaper
2018-05-08T11:12:52+00:00

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer