Data storytelling

10 Best Practices for Building Effective Dashboards

Je hebt de data, maar welk verhaal vertelt deze data? Leer meer over de impact van verhalen op de menselijke cognitie, hoe je het kunt gebruiken om te communiceren met besluitvormers en hoe storytelling gebruikt kunnen worden om structurele veranderingen teweeg te brengen.

Whitepaper Tableau - Data storytelling - Infotopics Tableau Gold Partner

Deze whitepaper (Engels) onderzoekt de evolutie van storytelling aan de hand van de geschiedenis van de mensheid, met de nadruk op hoe moderne tools voor data visualisatie kunnen worden gebruikt om bijzonder krachtige verhalen met data te vertellen.

Download whitepaper
2017-11-21T17:11:27+00:00

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer