Statistics for Business

Met behulp van statistiek kan men inzicht verkrijgen in de onderliggende processen die de behaalde resultaten verklaren. Met dit inzicht kan de ondernemer nog beter sturing geven aan de organisatie. Nieuwsgierige en data-gedreven organisaties weten zo de markt beter de bedienen. Maar, hoe pas je statistiek op de juiste manier toe binnen het bedrijf?

Tijdens deze training bieden we handvatten om makkelijker de vertaalslag te kunnen maken van statistische significantie naar relevant inzicht.  Onze training is bedoeld om de statistiekkennis van de deelnemers te verrijken teneinde het leiden van de organisatie op basis van data te vergemakkelijken. Het visualiseren van verkregen inzichten helpt om nieuwe inzichten vervolgens effectief te communiceren.

Offerte aanvragen

Categorie:

Leerdoelen

  • Behandelen van enkele business cases waar statistiek de besluitvorming beïnvloedde.
  • Aan de hand van statistiek de eigen behaalde resultaten kunnen beschrijven en verklaren (en kunnen voorspellen).
  • Effectgroottes op waarde kunnen schatten en begrijpen hoe statistische significantie afhangt van de grootte van de dataset.
  • Inzien hoe het samenhangen van variabelen (correlatie) los kan staan van oorzakelijkheid.
  • Leren hoe een degelijk experiment kan worden uitgevoerd wanneer er meer data nodig is om op te kunnen sturen.
  • De kwaliteit van analyses kunnen beoordelen.
Offerte aanvragen

Extra informatie

Competentie

Analytical Tools, Analytics, Data Management, Organize Analytical Excellence, Soft Skills, Visualization & Communication

Doelgroep

Analist, Architect, Beheerder (Administrator), Champion, Data steward, Database administrator, Ontwikkelaar (author), Project manager

Duur

1 Dag

Niveau

Experienced

Taal

EN, NL

Tool

Alteryx, Tableau Desktop

Type Training

Inhouse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Statistics for Business” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer